Paul do Mar

Paul do Mar is een klein rustig en vredig vissersdorpje in het zuidwesten van Madeira. Het is gelegen in een schitterend groene omgeving, waar je zowel bananenplantages en een varieteit in bloem- en plantensoorten aantreft. Tot eind jaren zestig was het dorp enkel toegankelijk per boot, nadien werd een smalle weg aangelegd en tegenwoordig zorgen nieuwe wegen voor een goede verbinding met dit dorpje.

In de haven getuigen de vissersbootjes van de oeroude visserstraditie van dit dorpje. Hier kun je heerlijke vers gevangen vis rechtstreeks van de visser kopen. Paul do Mar is erg populair onder surfers.

Vele professionele surfers in Europa beschouwen Paul do Mar zelfs als een van de beste plaatsen in Europa om te surfen. Ook watersporten zoals body boarding is hier erg populair. In de dorpskern vind je verschillende plaatselijke restaurants en bars, een bank, een kleine supermarkt en een aangename promenade langs de zee. Geniet van prachtige wandelingen met panoramische uitzichten en laat je betoveren door de rustgevende geluiden van de oceaan. Geniet van de pure rust en kom tot jezelf in Paul do Mar.

Maak jouw eigen website met JouwWeb